Tempat Menarik Di Bandar Hilir

Banda Hilir

Thursday, October 30, 2014

Rombongan Sekolah di Homestay Kesidang


Homestay di Melaka

Homestay Kesidang Di Bandar Melaka ingin merakamkan setinggi-tinggi terima kasih kepada Cikgu Basri dan rombongannya dari Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Bedena, Sungai Besar, Sabak Bernam kerana memilih untuk menginap di homestay kami dari 22-23 April 2015. Semoga lawatan tersebut akan memberikan satu pengalaman berguna kepada anak-anak murid beliau dan kami berharap rombongan Cikgu Basri akan merasa selesa ketika menginap di homestay kami.


Terima kasih Cikgu Nurul Fathiah dan ahli rombongannya dari SMKA Parit Baru, Sg. Ayer Tawar Sabak Bernam yang sudi menginap di homestay kami semasa membawa anak-anak muridnya melawat Melaka pada 18-19 April 2015 baru-baru ini. Terima kasih kepada guru-guru dan murid-murid dari SK Felda Mengkawang seramai lebih kurang 40 orang yang sudi menginap di Homestay Kesidang Moon dan Homestay Kesidang Lia pada 19 - 20 Oktober 2014 yang lepas. Semoga anda seronok dan dapat menimba pengalaman yang sangat berguna ketika berkunjung ke #Melaka.


Homestay di Bandar Melaka
Guru-guru dan Murid dari SK Felda Mengkawang
Dan semalam 30 okt - 31 okt. 2014 kami juga menerima tetamu Cikgu Zul, guru-guru dan anak murid seramai 44 orang dari S.K Nik Daud Ayer Lanas, Kelantan. Terima kasih cikgu kerana menginap di homestay kami dan semoga anda semua dapat menimba banyak pengalaman yang menyeronokkan ketika di Melaka.


Homestay di Bandar Melaka

Untuk maklumat lanjut mengenai pakej penginapan rombongan sekolah sila klik di siniNo comments:
Write comments